پاسخ: <<كلوپ هواداران استقلال كوبنده>>
وحيد طالبلو: در ليگ شانس قهرماني داريم
وحيد طالبلو به خبرنگار سايت رسمي باشگاه گفت:روحيه ي خيلي خوبي دارم.بازي كه در مقابل تيم ذوب آهن داشتيم كمك زيادي به من كرد.من با كادر فني نيز هيچ مشكلي ندارم. خبرنگار سايت راجع به مربي تيم ملي از وحيد طالبلو پرسيد ، طالب لو اظهار داشت :راجع به مربي و اين كه مربي ايراني باشد يا خارجي مي بايست كارشناسان تيم نظر بدهند و من فقط سعي مي كنم كار خودم را انجام بدهم.
طالب لو ادامه داد :استقلال تيم بزرگي است و مردم انتظارات زيادي از آن دارند.مردم در هر شرايطي استقلال را تشويق كردند و هيچ وقت ودر هيج شرايطي تيم استقلال را تنها نگذاشتند.در ضمن با آمدن آقاي كريمي سر مربي و آقاي حجازي مدير فني تيم،شرايط باشگاه تغييرات مفيدي پيدا كرده است.تمام فكر و ذكر ما انجام بازي هاي قابل قبول است . وحيد طالبلو افزود ::ما در ليگ هم شانس قهرماني داريم ولي نگاه عميق ما به جام حذفي است.
طالب لو در مورد بازي با استقلال اهواز تصريح كرد : استقلال اهواز يك تيم خوب شهرستاني است . بازي ما بازي سختي است. خوزستان و بخصوص اهواز خانه اول استقلال است.ولي ما نياز يه 3 امتياز بازي داريم.و ان شاءالله بتوانيم برنده بازي شويم.
منصوريان:جايگاه استقلال رده 9 جدول ليگ برتر نيست
ما در بدترين شرايط تمرين كرديم.و در دوبي نيز شرايط سخت داشتيم.من و تيم استقلال از آمادگي خوبي برخورداريم. كاپيتان تيم فوتبال استقلال با بيان اين مطالب ادامه داد : آقاي كريمي هم سالهاي سال در تيم مقابل مربيگري كردند و به شرايط بازيكنان آن واقف اند.
همه ي ما مي دانيم كه جايگاه تيم استقلال رده9 جدول نيست و هميشه جزء رده هاي اول تا سوم جدول بوده است.پس ما مي رويم تا يك بازي مردم پسند را انجام دهيم.و با برد ميدان مسابقه را ترك كنيم .
منصوريان به خبرنگار سايت رسمي باشگاه گفت:از همه هواداران و دوستداران تيم استقلال خواهش مي كنم كه عليه هيچ تيمي شعار ندهند.و همچنين به مردم مژده دادند كه بازي خوبي ارائه خواهند داد.
نوازي:در اهواز برنده بازي خواهيم بود
محمد نوازي در گفتگو با خبرنگار سايت رسمي باشگاه گفت: من ديگر فقط براي سانتر كردن داخل زمين نميروم و در اين نيم فصل آن قدر آمادگي دارم كه مي توانم 120 دقيقه پيستون بازي كنم. و شايد باز هم شرايطي در زمين به وجود بيايد كه من سانتر كنم اما اين سانتر مطمئنا سانتر پشت دفاع خواهد بود .تيم ما همانطور كه در تهران 3 بر 2 استقلال اهواز را برد انشا الله در اهواز نيز برنده بازي خواهد شد.
ليدرهاي استقلال تهران روانه اهواز مي شوند
به گفته خبرنگار سايت رسمي باشگاه، قرار است حدود 40تا50 نفر از ليدرهاي استقلال جهت تشويق تيم راهي اهواز شوند. گفتني است بر طبق گزارشات رسيده برخي تماشاگرنماهاي تيم استقلال اهواز قصد دارند در فرودگاه براي تيم استقلال دردسر درست كنند كه به منظور جلوگيري از اين اتفاق مأموران زحمت كش نيروي انتظامي قرار است ماشين حامل بازيكنان تيم استقلال را تا هتل محل اقامت اسكورت كنند.
این از اولین بازی.2-1:party:
پیش به سوی صدر جدول.
خیلی بازی حساب شده ای بود.
بازی شروع شد من گفتم چرا فرهاد و برهانی نیستن اما خداییش روی استفاده از جفتشون فیروز خان برنامه داشت و بیخودی نیمه ی دوم نیاوردشون توی بازی.
عملکرد دفاع هم به نظر من خیلی بهتر شده بود.
تبریک به همه ی هوادارا:party::love:
من هم به همه ی هوادار ها تبریک میگم .
یک بازی منطقی بسیار عالی و زیبا نشانه ی کار خوب استقلال توی تعطیلات نیم فصل بود .
به امید پیروزی استقلال در بازی های آینده . :party:
برهانی :دیگر به هیچ تیمی باج نمی دهیم
آرش برهانی مهاجم ارزشمند تیم استقلال اظهار داشت :خوشحالم که بعد از مدت زمان زیادی گل زدم.البته من برای گلزنی تمرینات زیادی انجام داده بودم وبسیار خوشحالم که با دست پر به تهران باز می گردیم .به گزارش سایت رسمی باشگاه ،آرش برهانی با بیان این مطلب ادامه داد :بازی ما، بازی سختی بود ودر عین حال بسیار جوانمردانه بود.تیم ما به این 3امتیاز احتیاج داشت وبا این بازی وبا این نتیجه استقلال متحول شده را همه دیدند .آرش برهانی در پایان تصریح کرد : دیگر به هیچ تیمی باج نمی دهیم.
پس از پایان بازی وپراکنده شدن جمعیت از ورزشگاه ،بازیکنان استقلال با اتوبوس به منظور عرض تسلیت مجدد به منزل پژمان منتظری رفتند.
پاداش ویژه کریمی برای بازیکنان استقلا
به گزارش سایت رسمی باشگاه ،فیروز کریمی سرمربی تیم استقلال تهران پس از اتمام بازی در رختکن ورزشگاه تختی به علیرضا منصوریان کاپیتان تیم آبی پوشان وعده داد که در اولین تمرین پاداش ویژه ای به شاگردانش خواهد داد.
فیروز کریمی :من به وعده ام عمل کردم
فیروز کریمی سرمربی آبی پوشان در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت :از ورزشگاه تختی خاطرات خوشی دارم. این بازی واین ورزشگاه برای من آبی آبی بود،زیرا در یک طرف ورزشگاه شاگردان سال گذشته ام ودر طرف دیگر ورزشگاه شاگردان امسالم قرار داشتند.فیروز کریمی در ادامه گفت :استقلال تهران تیم ارزشمندی است وهر دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند .این بازی برخلاف تصورها بازی بسیار آرام وجوانمردانه وفاقد هرگونه درگیری وبه دور از حاشیه بود.تیم ما بازی فکورانه ای را به نمایش گذاشت . فیروز کریمی در پایان اظهار داشت :من به وعده ام عمل کردم .وقتی گل خوردیم می دانستم که هنوز فرصت برای گل زدن داریم بنابراین با کمی تغییرات در تاکتیک ها وجابجایی بازیکنان توانستیم گل مساوی وهمچنین گل پیروزی را وارد دروازه کنیم واین یعنی استقلال واقعی